Raymond

Personal Trainer

Zoetermeer

Algemene info

Balans lichaam en geest

Willemdreeslaan 153, Louis Braillelaan 100 Zoetermeer

Personal Trainer

Sportspecifieke training

Regio Den Haag

Training samenstellen om de doelen te behalen.

Persoonlijke begeleiding, Voedingsadvies, maken van een optimale workout waar de balans tussen lichaam en geest hersteld wordt, kennis zakenwereld

Over mij

Na jaren als manager te hebben gewerkt binnen een internationale organisatie weet ik dat wij veel vragen van onze lichaam en geest. Dit maakt het niet makkelijk om de juiste balans te behouden. Ik ben op zoek gegaan naar een manier om de balans te vinden. Dit heb ik gedaan door verschillende cursussen te volgen en me door mooie mensen te laten inspireren. Het combineren van verschillende stijlen zorgt voor ontwikkeling van het lichaam en de geest. Het heeft ervoor gezorgd dat ik meer werk aan kan, minder gestrest ben en misschien wel het belangrijkste, dat ik een beter en leuker mens ben voor mezelf en de mensen om mij heen. Nu is het tijd om mijn ervaringen te delen.

Persoonlijke ervaring
- Meditatie, Qi Gong en Tai Chi cursussen bij Buqi instituut gegeven door Master Shen Jin • Meditatie, Qi Gong en Tai Chi volgens bij Inge Stringa • Win Chun inclusief master training door Wudae • Vipassana bij Meditatie Centrum Dhamma Pajjota • Yoga • Pilates • Circuit training bij Elevator • Fitness • Shim sung Dahn Yoga
Instagram: balans_lichaam_en_geest

Facebook:
Balans lichaam en geest

Foto's

Beoordelingen

Franceline

Raymond is zeer bedreven in zijn vak. Is een goede motivator. Ben zo blij dat hij mij heeft gemotiveerd om te starten met een 1 op 1 les. Toen ik begon liep ik traag en voelde ik mij niet fit.
Nu 4 maanden verder en wil ik niets anders dan deze trainingen. Ben energieker en heb weer overal zin in.
In het verleden heb ik menig grote fitness-centra bezocht, maar haakte steeds af. Dit terwijl ik maandenlang mijn contributie bleef betalen, want iedere keer nam ik me voor om weer eens te gaan starten (want ik betaalde toch!). Maar was toen niet gemotiveerd om vol te houden.
Bij Balans Lichaam en Geest zijn de oefeningen op maat en 1 op 1 of in een klein groepje. Het is een aanrader!

Raymond heeft nog geen beoordelingen.

Jouw beoordeling hier? Stuur 'm naar info@fitweb.nl!

Vind jouw match