Hidde de Haan

Personal Trainer

Amsterdam

Algemene info

Hid-it!

Schoener 15

Personal Trainer

Groepstraining

Aalo Personal Trainer, Crossfit trainer

Regio Amsterdam

Personal training, Houdingsverbetering

Positieve energie, Scherp op een goede uitvoering. Kracht en fysiotherapeutische oefeningen voor een betere houding en blessure preventie/revalidatie

Over mij

Ik ben een erg enthousiaste trainer die met zijn enthousiasme mensen aan het trainen krijgt. Mijn trainingen bestaan uit 3 attributen namelijk fitness, kickboksen en crossfit. Zo haal ik uit alle attributen de voordelen voor een training en combineer zo tot een zo goed mogelijke training. Verder maak ik voor iedereen een plan voor een langere periode om jouw doel te bereiken.

Foto's

Beoordelingen

Erik

Ik was redelijk sportief maar zag weinig resultaten. Vanaf het moment dat ik met Hidde ben gaan trainen is dat anders. Ik ben een paar kilo afgevallen, mijn voedselpatroon is onder zijn begeleiding sterk verbeterd. Ik eet en drink veel bewuster; kijk maar de etiketten van wat ik koop en houd het voor mezelf bij met een App. Hidde kan dat dan weer online bekijken en goede suggesties geven.

Ik heb nog nooit zo veel complimenten gekregen over mijn lichaam. Van gewone lichaamsbouw ben ik nu slank geworden en werk er aan sterker te worden en mijn borst wat gespierder. Ook heb ik profijt van de training op mijn werk en thuis. Ik heb geleerd hoe dingen te tillen of te verplaatsen zonder daar rugpijn aan over te houden. Ik sport nu met veel meer plezier en kijk elke keer weer uit naar de volgende wekelijkse personal training. Was ik daar maar eerder mee begonnen, kan het iedereen aanraden!

Hidde de Haan heeft nog geen beoordelingen.

Jouw beoordeling hier? Stuur 'm naar info@fitweb.nl!

Vind jouw match